X-Partner Bergen AS er blant Xerox største forhandlere av digital teknologi, knyttet til printere, kopimaskiner, softwareløsninger og MPS modeller. I tillegg leverer selskapet rekvisita til egne og OEM produkter.

Gjennom flere tiår har Xerox Partner Bergen posisjonert seg innen digitalisering av det papirbaserte samfunnet og knyttet til seg kompetanse og leverandører av det ypperste innen skanning, lagring, sikker print og mye mer.
X-Partner Bergen er «fortsettelsen» av tidligere Xerox Bergen og Rank Xerox avd. Bergen og er den eneste godkjente GOLD PARTNER på Vestlandet.

Selskapet har salgskontor sentralt i Bergen og benytter seg av Xerox tekniske tjenester gjennom en nasjonal og global avtale via Xerox Corporation. X-Partner har de siste årene etablert større lokale lager i Norge og Bergen for å sikre kunder god tilgang på leveransekritiske produkter innenfor A4 segmentet og spesielt rekvisita.

I mai 2021 er 13 personer knyttet til salg og administrative oppgaver i selskapet. I tillegg er det etablert en egen supportavdeling / helpdesk som vil møte kundens utfordringer rundt print / drivere og driftsmiljøer på land og offshore / skip.