Höegh LNG – nyheter

E24 presenterte i dag to gode nyheter for Incentramedlem Höegh LNG:

Höegh LNG ser fortsatt «sunn etterspørsel» for FSRUer i markedet og deltar for tiden i anbud på to nye prosjekter.
Det opplyses i selskapets kvartalsrapport torsdag.
I presentasjonen til kvartalsrapporten fremgår det at de to FSRU-prosjektene er i henholdsvis det indiske subkontinentet og i Latin-Amerika. I et prosjekt i Asia, hvor Höegh LNG har eksklusivitet på levering av en FSRU, avventes endelig investeringsbeslutning.
Videre opplyser selskapet at driftsresultatet til Höegh LNG i fjerde kvartal ventes å bli positivt påvirket av at «Höegh Galleon» er i virksomhet i LNG-frakt i hele kvartalet etter at skipet ble levert i august. «Höegh Esperanza» ventes gå som LNGC i rundt halve fjerde kvartal før den gjenopptar virksomhet som FSRU i Kina.
Kilde: E24/Infront TDN Direkt

21.november leverte Höegh LNG sine tall for tredje kvartal, som viser en bedring i driftsresultatet, samtidig som bunnlinjen på ny er lavere enn i fjor.
Selskapet hadde et brutto driftsresultat (ebitda) på 55,9 millioner dollar i kvartalet, opp fra 47,9 millioner dollar i samme periode året før.
Nettoresultatet havnet på 3,16 millioner dollar, og ned fra 5,96 millioner dollar i tredje kvartal i fjor. Inntektene på sin side havnet på 82,2 millioner dollar, en marginal nedgang fra året før.
Kilde: E24/Martin Hagh Høgseth

Personvern og cookies